انجام جراحی لامپکتومی ( تخلیه تومور و بخشی از بافت اطراف آن)
حالا که در آخرین مرحله انتخاب بهترین دکتر تشخیص سرطان سینه هستید، به عنوان نکته آخر موارد زیر را نیز در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین پزشک را برای جراحی خود انتخاب کنید.
پس از جراحیتان، میتوانید این انتظار را داشته باشید که:
درمان سرطان سینه مسئله بسیار مهم و قابل اهمیتی است و باید برای درمان آن نزد بهترین و متبحر ترین پزشکان رفت. تخصص پزشک در پروسه درمان اهمیت بسیار زیادی دارد و از همین رو نیاز است تا نزد پزشکی بروید که سابقه بسیار زیادی در درمان انواع سرطان های سینه دارد. فردی که سال ها تجربه و تخصص خود را صرف خدمت به بیماران مبتلا به سرطان کرده است بیشتر قابل اعتماد بوده تا کسی که به تازگی به این درجه رسیده است. به لطف پیشرفت راه های ارتباطی و همچنین اینترنت و شبکه های مجازی ، فرد بیمار و اطرافیان او به راحتی می توانند با انجام یک جست و جوی ساده در اینترنت از آخرین روش های درمانی آگاه شوند.
فلوشیپ جراحی درونبین کلیه، مجاری ادراری و تناسلی (اندویورولوژی)
کلینیک پستان جهاد دانشگاهی تهران (پژوهشکده سرطان پستان)
هدف از جراحی سرطان سینه، این است که سلولهای سرطانی از سینهی شما برداشته شوند. برای آنهایی که بازسازی سینه را انتخاب میکنند، انجام کار برای قراردادن جایگزینها یا بازسازی سینه از بافت بدن خود شما (جراحی فلپ)، ممکن است به صورت همزمان یا در جراحی دیگری، انجام پذیرد.
با در نظر گرفتن این پارامترها ، می توان گفت یک جراح می تواند دامنه گسترده ای از مهارت و تبحر را دارا باشد.
مزایای عمل لاپاراسکوپی
پس از آن بایستی یک دوره فلوشیپ سه ساله را بگذراند تا به عنوان جراح انکولوژی شناخته شود. حال بعد از دوران فلوشیپ برخی از جراحان ، دوره های آموزشی مضاعفی را در یک حیطه بخصوص می گذرانند.
نوع بازسازی بستگی به سن، مشخصات بدن و نوع جراحی دارد. بازسازی پستان با تکنیک های جراحی پلاستیک بیشماری قابل انجام است که ایجاد پستان به نسبت طبیعی از نظر شکل ، ظاهر و سایز بدنبال برداشتن پستان more info منجر می شود.
خدمات: برداشتن غده تیروئید، جراحی فیستول، سرطان رکتوم (سرطان راست روده)، جراحی کیست مویی (سینوس پیلونیدال)، جراحی کولورکتال (روده بزرگ)، جراحی لیزر توده، هموروئید (بواسیر)، آپاندیسیت، ختنه، ترمیم فلپ سینوس پیلونیدال، کولوستومی، جراحی شقاق (فیشر مقعدی)، فیستول مقعدی، فتق ناف، فتق شکمی، فتق کشاله ران (فتق مغبنی)، جراحی سرطان، جراحی پای دیابتی، طحال برداری (اسپلنکتومی)، جراحی تروما، جراحی سرطان پستان، سرطان سینه، جراحی روده، آبسه مقعدی (پری آنال)، لیپوساکشن اولتراسونیک (ویزر)، جراحی تیروئید، برداشتن کیست سباسه، عفونت پا، جراحی روده بزرگ (جراحی کولورکتال)، جراحی کبد، سرطان مقعد، بیماری های مقعدی
آیا هر انتخابی در مورد معالجهی سرطان سینه، شانس یکسانی را ارائه میدهد؟
در صورت نیاز، از روانشناسی یا گروههای پشتیبانی برای کمک استفاده کنید.
Comments on “جراح سرطان سینه - An Overview”